ESENLİ KÖYÜ DERNEK BAŞKANLIĞINDAN ÖNRMLİ DUYURU

Dernek Başkanlığından önemli Duyuru

Esenli Köü Dernek Başkanlığından Duyuru

Saygıdeğer Üyelerimiz hepinizin bildiği üzere Korona Virüs (COVİD 19) tedbirleri kapsamında Devletimiz tarafından virüsün yayılmasının önlenmesi için alınan karar geregi Dernek lokelleri kapatıldı.
Bu kanun gergi Dernek lokelimiz kapandı.

Devletimiz ve Milletimiz tarafından topyekün Korona Virüsle mücadele devam ediyor,mücadele sürecinin ne zaman sonuçlanacağı henüz bilinmemektedir.

Mevcut durum böyle iken yasal sorumluluklarımız devam etmektedir, Derneğimizin resmi ödenmesi gereken giderlerini ödüyoruz,ödemeyede devam edeceğiz.

Saygıdeğer Üyelerimiz Atalarımızın tabiriyle( hazıra dağ taş dayanmamış) gelir olmadıktan sonra kasımızdaki hazırımızda bitecektir.

Bu sebeplerden dolayı bu süreçte gereken hassasiyeti ve duyarlılığı gösterip aidatlarınızı ödemenizi sizlerden talep ediyoruz.

Saygıdeğer Üyelerimiz günümüz bilişim çağı internet bankacılığı veya diğer bankacılık işlemleri kullanmayanımız yok.
Aidatlarınızı Derneğimizin Resmi Hesabına ait İban Nosunu sizlerle paylaşıyoruz buraya yatırınız.

İBAN NO: TR3 7000 1500 15800 72 9961 2929

Saygıdeğer Üyelerimiz Aidatlarınızı Derneğimizin resmi hesabına gerek yatırmadan, gerek yatırdıktan sonra Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımızla irtibata geçiniz, yatırdığınız tutarın remi makbuzu kesilerek sizlere whatsapp üzerinden gönderilsin.

Saygıdeğer Üyelerimiz şeffaf bir şekilde süreci takip edip kimin ne kar aidat ödediğini Derneğimizin resmi haber sitesi üzerindeki  ÜYE AİDAT TAKİP TABLOSUNA  işleyeceğimizi siz Saygıdeğer üyelerimizinde buradan takibini yapabileceğinizi saygılarımızla bilginize sunarız.

ESENLİ KÖYÜ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU